Verhuizen binnen België!

Verhuisfirma biedt u een snelle en gemakkelijke manier om verschillende verhuisfirma’s voor uw verhuizing binnen België in uw omgeving te vinden en te vergelijken!

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere verhuisfirma’s aanvragen voor verhuizen binnen België

  • Vergelijk nu offertes en bespaar tot 70%!

Snel en goedkoop

i

Ontvang tot wel 6 offertes

Bespaar tot wel 70%

Vergelijk voordat je besluit!

Hoe werkt het?

1. Vul uw postcode in
2. Vul uw gegevens in
3. Ontvang offertes van bedrijven in de buurt van u
4. Vergelijk en kies het beste aanbod

Waarom gebruik maken van Verhuisfirma?

Het gebruik van Verhuisfirma is snel en makkelijk! Vraag offertes aan om prijzen en diensten te vergelijken van verhuisbedrijven in heel België.

– Bespaar tijd en geld
– 100% geen verplichtingen
– Vergelijk in slechts 3 eenvoudige stappen
– Ontvang aangepaste offertes rechtstreeks
– Het duurt slechts een paar minuten om offertes van meerdere verhuisbedrijven in uw omgeving te ontvangen. Het kan niet makkelijker zijn!

Verhuizen binnen België

Bij het verhuizen in België dienen er een hoop zaken geregeld te worden. Zo dient u bij verandering van verblijfplaats dit altijd aan de overheid doorgeven. Dit geldt zowel als u nationaal of international verhuisd. Op verhuisfirma komen nationale verhuizingen aan bod. Via Intlmovers kunt u tevens iedere internationale verhuizer vinden.

Zaken die u normaal gesproken moet regelen als u gaat verhuizen:

  • Opzeggen en/of aanmelden van
  • De huurovereenkomst
  • Gas-, water,- en electriciteits
  • Telefoonabbonement
  • Woonverzekering

Indien u vanuit het buitenland naar België verhuisd, dan dient u mogelijk uw persoonlijke goederen aan te geven bij de douane. Als u zelf geen Belg bent, dan dient u uiteraard een verblijfsvergunning te hebben voordat u werkelijk gaat verhuizen. Indien u wel Belg bent, dan wordt u ingeschreven in het bevolkingsregister.

Verhuizen binnen België

Wat anderen zeggen..

“Het was heel makkelijk om de offertes te vergelijken. De verhuisfirma dat ons verhuisde was erg professioneel. Bedankt, iedereen”

C. Willems, Charleroi

“Een verhuizing komt met veel stress. Maar de verhuizers waren snel en professioneel. Zij waren ook leuk en vriendelijk, het was een echt succes. Ik ben zeer gelukkig !!”

L. de Smet, Bergen
 

“Spannend zo’n verhuizing. De verhuizers hebben top werk geleverd en het gebruik van deze website kan je een hoop geld schelen. Echt een aanrader!”

V. Jacobs, Namen