Verhuizen België checklist!

Verhuisfirma biedt u een snelle en gemakkelijke manier om verschillende verhuisfirma’s voor uw verhuizing binnen België in uw omgeving te vinden en te vergelijken!

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere verhuisfirma’s aanvragen voor verhuizen binnen België

 • Vergelijk nu offertes en bespaar tot 70%!

Snel en goedkoop

Ontvang tot wel 6 offertes

Bespaar tot wel 70%

Vergelijk voordat je besluit!

Hoe werkt het?

1. Vul uw postcode in
2. Vul uw gegevens in
3. Ontvang offertes van bedrijven in de buurt van u
4. Vergelijk en kies het beste aanbod

Waarom gebruik maken van Verhuisfirma?

Het gebruik van Verhuisfirma is snel en makkelijk! Vraag offertes aan om prijzen en diensten te vergelijken van verhuisbedrijven in heel België.

– Bespaar tijd en geld
– 100% geen verplichtingen
– Vergelijk in slechts 3 eenvoudige stappen
– Ontvang aangepaste offertes rechtstreeks
– Het duurt slechts een paar minuten om offertes van meerdere verhuisbedrijven in uw omgeving te ontvangen. Het kan niet makkelijker zijn!

Verhuizen België checklist

 • Als u huurder bent moet u de eigenaar tijdig over uw verhuisplannen inlichten. Details over de mogelijke opzegtermijn vindt u in uw huurovereenkomst. Vergeet ook niet om vóór uw vertrek een plaatsbeschrijving op te maken.
 • Neem contact op met de water-, gas- en elektriciteitsmaatschappij om de tellers af te sluiten of om ze over te dragen aan de nieuwe eigenaar of huurder.
 • Laat de vaste telefoonlijn afsluiten en neem als u dat wenst een abonnement op het nieuwe adres. Als u binnen dezelfde telefoonzone blijft wonen, kunt u uw oude nummer behouden. Laat ook uw kabel- en/of internetabonnement naar uw nieuwe adres overdragen.
 • Vergeet niet uw woningverzekering te laten wijzigen en uw nieuwe woning te verzekeren.
 • Verwijder uw naam op de bel en de brievenbus.
 • Kies een verhuizer
 • Neem eventueel contact op met het gemeentebestuur om op de verhuisdag een parkeerplaats te laten vrijhouden.
 • Neem een verhuisverzekering in functie van de waarde van de goederen die u verhuist. U kunt hiervoor bij een verzekeraar of de erkende verhuizer terecht.
 • Als u door de verhuizing van huisdokter moet veranderen, vraag dan om uw medisch dossier (en dat van uw familieleden) naar uw nieuwe dokter te laten overplaatsen.
 • Breng het centrale dierenbestand van uw adresverandering op de hoogte als u een hond of kat met een elektronische chip heeft.
Verhuizen België checklist

Wat anderen zeggen..

“Het was heel makkelijk om de offertes te vergelijken. De verhuisfirma dat ons verhuisde was erg professioneel. Bedankt, iedereen”

C. Willems, Charleroi

“Een verhuizing komt met veel stress. Maar de verhuizers waren snel en professioneel. Zij waren ook leuk en vriendelijk, het was een echt succes. Ik ben zeer gelukkig !!”

L. de Smet, Bergen
 

“Spannend zo’n verhuizing. De verhuizers hebben top werk geleverd en het gebruik van deze website kan je een hoop geld schelen. Echt een aanrader!”

V. Jacobs, Namen