Piano verhuizing!

Verhuisfirma biedt u een snelle en gemakkelijke manier om verschillende piano verhuizers in uw omgeving te vinden en te vergelijken!

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere verhuisfirma’s aanvragen

  • Vergelijk nu offertes en bespaar tot 70%!

Snel en goedkoop

Ontvang tot wel 6 offertes

Bespaar tot wel 70%

Vergelijk voordat je besluit!

Hoe werkt het?

1. Vul uw postcode in
2. Vul uw gegevens in
3. Ontvang offertes van bedrijven in de buurt van u
4. Vergelijk en kies het beste aanbod

Waarom gebruik maken van Verhuisfirma?

Het gebruik van Verhuisfirma is snel en makkelijk! Vraag offertes aan om prijzen en diensten te vergelijken van verhuisbedrijven in heel België.

– Bespaar tijd en geld
– 100% geen verplichtingen
– Vergelijk in slechts 3 eenvoudige stappen
– Ontvang aangepaste offertes rechtstreeks
– Het duurt slechts een paar minuten om offertes van meerdere verhuisbedrijven in uw omgeving te ontvangen. Het kan niet makkelijker zijn!

De verhuizing

Een piano verhuizing is echt specialistenwerk. Een piano weegt ontzettend veel, een vleugel kan bijvoorbeeld makkelijk 400 kilo wegen. Het verhuizen van een piano kunt u het best door gespecialiseerde piano verhuizers laten uitvoeren.

Behalve dat het een zwaar object is, is het ook nog gevoelig voor de temperatuursverschillen en schommelingen in de luchtvochtigheid. Vaak worden piano’s dan ook vervoerd in een speciale gewatteerde hoes en met een luchtgeveerde verhuiswagen.

Het inschakelen van professionele piano verhuizers zal u zeer zeker een hoop gedoe en eventuele schade besparen aan uw piano, woning en uzelf. De specialisten hebben namelijk het juiste materiaal en de nodige ervaring. Het kan weleens voorkomen dat uw piano of vleugel nog niet direct geplaatst kan worden op uw nieuwe adres. Als dat bij u het geval is kunt u ook deken aan piano-opslag in een verwarmde en geconditioneerde opslagruimte die sommige piano verhuisfirma’s ook nog aanbieden.

 

Vind tips voor uw piano verhuizing binnen België naar:

piano verhuizing

Wat anderen zeggen..

“Onze piano verhuizing is prima verlopen. De andere goederen zijn door onszelf verhuisd en we zijn blij dat er niets defect of beschadigd is geraakt!”

R. de Boer, Gent

“Wat een geld heb ik bespaard! Door de offertes, die ik via jullie heb ontvangen, met elkaar te vergelijken werd mij duidelijk dat er redelijk wat prijsverschil is voor de verhuizing van mijn piano. Aanrader dus om een verhuizing op deze manier aan te vangen!”

K. Doorn, Brussel
 

“Ik hecht veel waarde aan mijn piano, daarom ben ik ook onwijs tevreden over de service. Alles verliep volgens planning en mijn piano is compleet onbeschadigd afgeleverd.”

S. Janssens, Antwerpen