Piano verhuizen tips!

Verhuisfirma biedt u een snelle en gemakkelijke manier om verschillende piano verhuisfirma’s in uw omgeving te vinden en te vergelijken!

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere verhuisfirma’s aanvragen voor het verhuizen van uw piano!

  • Vergelijk nu offertes en bespaar tot 70%!

Snel en goedkoop

Ontvang tot wel 6 offertes

Bespaar tot wel 70%

Vergelijk voordat je besluit!

Hoe werkt het?

1. Vul uw postcode in
2. Vul uw gegevens in
3. Ontvang offertes van bedrijven in de buurt van u
4. Vergelijk en kies het beste aanbod

Waarom gebruik maken van Verhuisfirma?

Het gebruik van Verhuisfirma is snel en makkelijk! Vraag offertes aan om prijzen en diensten te vergelijken van verhuisbedrijven in heel België.

– Bespaar tijd en geld
– 100% geen verplichtingen
– Vergelijk in slechts 3 eenvoudige stappen
– Ontvang aangepaste offertes rechtstreeks
– Het duurt slechts een paar minuten om offertes van meerdere verhuisbedrijven in uw omgeving te ontvangen. Het kan niet makkelijker zijn!

Piano verhuizen tips

Het inschakelen van professionele piano verhuizers zal u zeer zeker een hoop gedoe en eventuele schade besparen aan uw piano, woning en uzelf. De specialisten hebben namelijk het juiste materiaal en de nodige ervaring. Het kan weleens voorkomen dat uw piano of vleugel nog niet direct geplaatst kan worden op uw nieuwe adres. Als dat bij u het geval is kunt u ook deken aan piano-opslag in een verwarmde en geconditioneerde opslagruimte die sommige piano verhuisfirma’s ook nog aanbieden.

  • Houd rekening met het type vloer dat uw heeft en geef de details daarvan door aan het verhuisbedrijf zodat ze voor accurate bescherming kunnen zorgen.
  • Heeft u verdiepingen in uw woning? Geef ook deze informatie door aan het verhuisbedrijf zodat ze u des te beter van dienst kunnen zijn. Soms kan een piano alleen op een manier naar binnen, vaak gebeurd dit met een ladderlift maar het kan ook voorkomen dat er een grote kraan nodig is.
  • U kunt controleren of de piano door deuren en gangen past door een mal van karton te maken van de zijkant van uw piano en kijk of de piano er op zijn zijkant doorheen past door de mal plat op de grond te houden.
Piano verhuizen tips

Wat anderen zeggen..

“Onze piano verhuizing is prima verlopen. De andere goederen zijn door onszelf verhuisd en we zijn blij dat er niets defect of beschadigd is geraakt!”

R. de Boer, Gent

“Wat een geld heb ik bespaard! Door de offertes, die ik via jullie heb ontvangen, met elkaar te vergelijken werd mij duidelijk dat er redelijk wat prijsverschil is voor de verhuizing van mijn piano. Aanrader dus om een verhuizing op deze manier aan te vangen!”

K. Doorn, Brussel
 

“Ik hecht veel waarde aan mijn piano, daarom ben ik ook onwijs tevreden over de service. Alles verliep volgens planning en mijn piano is compleet onbeschadigd afgeleverd.”

S. Janssens, Antwerpen