Disclaimer

Verhuisfirma maakt deel uit van Happy to Serve. Happy to Serve beheert vergelijkende websites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website Verhuisfirma. Door deze site te gebruiken, accepteren bezoekers en gebruikers deze disclaimer.
Ga naar de startpagina om offertes van verhuisfirma’s aan te vragen.

Rechten

Happy to Serve, of de eigenaar, behoudt alle rechten, inclusief rechten op het auteursrecht en handelsmerk en / of andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot wat op de websites van Verhuisfirma vermeld staat. Dit omvat tekst, illustraties, grafisch materiaal, (handels) namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten worden overgedragen aan bezoekers en gebruikers van de website. De website en alles wat erin zit, mag alleen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Bezoekers en gebruikers van de website mogen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy to Serve, geen gebruik maken, reproduceren, overdragen of anderszins beschikbaar stellen aan anderen.

Veranderingen

Happy to Serve behoudt zich het recht voor om informatie, inclusief de voorwaarden van deze disclaimer, op deze site te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wij raden u aan om regelmatig de informatie over de verhuisfirma’s van België te raadplegen voor eventuele wijzigingen.

Aansprakelijkheid

Happy to Serve doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website juist is. Maar we kunnen het niet garanderen. Happy to Serve is niet aansprakelijk voor eventuele schade of aanspraken op grond van onjuiste informatie die op deze website wordt gepubliceerd, voorzover wettelijk toegestaan. Beslissingen van bezoekers en gebruikers van deze website op basis van de hierin opgenomen informatie zijn op eigen risico en kosten. Happy to Serve is geen partij bij een contract tussen u en een partner van Happy to Serve. Happy to Serve garandeert de kwaliteit van haar partners niet en is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door haar partners. Mocht u een fout ontdekken, dan stellen wij het op prijs dat u ons op de hoogte stelt. Stuur een email naar info@bunabu.com.